Mitt team

Team Danmark består av Lisette Jørgensen, Tina Krane Brønnum Anne-Sofie Sørensen og Ulla Engell. Lisette, Tina og vår tidligere oversetter Susanne Christensen var først ute med å ta kontakt og ønsket oppleggene oversatt til dansk. Ved hjelp av dem, ble et stort prosjekt om å la Teaching FUNtastic gå fullt ut, utenfor Norges grenser, til virkelighet. I 2019 var vi heldige å få med oss både Anne-Sofie og Ulla på teamet da Susanne måtte trekke seg ut.

Lisette Jørgensen

Jeg arbejder til dagligt på Auning Skole. Jeg har været lærer i 10 år, og undervist på alle årgange fra 0.-10. klasse. De sidste år har jeg dog kun været i indskolingen hvor jeg primært underviser i dansk, matematik og engelsk, sideløbende med at jeg sidder med i OMU og HMU i kommunen hvor jeg arbejder. I min daglige undervisning har jeg stort fokus på legende læring og synlige mål med fokus på zonen for nærmeste udvikling.

Ta en titt på Lisettes undervisningsmateriell på Idéer til Indskolingen

 

Tina Krane Brønnum

Jeg arbejder til dagligt på på en privatskole i Søborg. her er jeg begynderklasseleder. Jeg har været børnehaveklasseleder i 16 år. For mig er det vigtigt at eleverne trives i klassen og med hinanden. I min undervisning er det vigtigt at eleverne bliver udfordret lige præcis, der hvor de er og at undervisningen er sjov og gerne bygget om omkring genkendelighed. For mig handler det meget om at lege læringen ind. Arbejder meget med leg, værkstedsarbejde og differentiering.

Følg Tina på Instagram for gode tips og ideer!

 

Anne-Sofie Sørensen

Jeg arbejder til dagligt på en folkeskole i Horsens. Jeg underviser primært i indskolingen i fagene matematik, engelsk, natur/teknologi, billedkunst, kristendom. Derudover underviser jeg i håndværk og design på 3., 6., og 7.årgang.

Jeg har i min undervisning fokus på, at det skal være sjovt og motiverende for børnene at lære. Min undervisning er bygget op om leg, hands-on aktiviteter og værkstedsundervisning.

Følg Anne-Sofie på Instagram for gode tips og ideer!

 

Ulla Engell

Jeg arbejder til dagligt i børnehaveklasse på en folkeskole i Rudersdal kommune, og det har jeg gjort siden 1998.
Jeg bruger meget at lave værksteder, spille træningsspil og har så meget bevægelse i undervisningen, som muligt.
Det skal overvejende være sjovt at gå i skole, og de materialer børnene præsenteres for, skal være farverige og inspirerende.

Følg Ulla på Instagram for gode tips og ideer!