Om Teaching FUNtastic

Hei!

Jeg er Eirin Rannekleiv og driver Teaching FUNtastic. Jeg bor på det idylliske Sørlandet, i Arendal, med min lille familie og lever ut drømmen som barneskolelærer og læremiddelforfatter!

Lærerhverdagen kan være katotisk, med stadige endringer og tilpasninger som må gjøres, og forskjellige roller som skal fylles. Mange lærere tar jobben med hjem både kvelder, helger og i ferier, og jeg er helt klart en av dem! For å være motivert nok til å “stå i det” og møte alle kravene og forventningene i lærerjobben, har det vært helt nødvendig for meg å virkelig elske jobben min. Da jeg begynte å undervise ved den lokale internasjonale skolen i 2007, ble lærerjobben raskt min store hobby og lidenskap. Der fantes det en genuin glede i læring og utvikling, og stor frihet til å prøve ut nye arbeidsmetoder. Som nesten nyutdannet ga dette meg en stor driv til å utvikle eget læremateriell tilpasset mine klasser og elever. Etter 8 år med omtrent daglig produksjon av aktiviteter og opplegg var det på tide å dele det med deg og andre lærere. Dette ble starten på Teaching FUNtastic!

Mitt mål med Teaching FUNtastic er å kunne hjelpe lærere i en hektisk hverdag. Jeg ønsker å kunne motivere både lærere og elever med spennende og engasjerende aktiviteter og læringsopplegg. Motivere til å gå utenfor læreboka, finne nye innfallsvinkler og prøve ut nye idéer. Jeg lever etter mottoet om at læring skal være gøy, og at engasjerte lærere, gir engasjerte elever! Om vi lærere har det gøy når vi underviser, vil elevene synes at læring er gøy – så enkelt kan det være.

Kanskje trenger du litt forandring, litt ekstra motivasjon eller noen gode tips og idéer til å snu på den vanlige undervisningen? Da kan du gjerne følge meg og Teaching FUNtastic videre på veien! Meld deg inn i mitt Lærerrom med gratis ressurser og følg meg på Instagram, Facebook og Pinterest – jeg er sikker på du vil finne noe du liker 🙂