Slået op d.

Joy of Teaching er historie…

Hei og velkommen til den splitter nye bloggen, Teaching FUNtastic!
Selve bloggen er jo ikke helt ny, men designet og navnet på bloggen er endret, og har fått seg et skikkelig løft. Fra og med i går var Joy of Teaching, som bloggen tidligere gikk under, historie.. Litt vemodig å gi slipp på navnet, men også morsomt å starte litt på nytt.

Den største forskjellen dere vil merke er at jeg fra nå av kommer til å skrive innleggene mine på norsk. Jeg har helt klart den største følgerbasen i Norge, og det er dere jeg ønsker å fokusere på fremover 🙂 
I og med at jeg har byttet navnet på bloggen, har jeg også endret til Teaching FUNtastic på alle mine sosiale medier, inkludert TeachersPayTeachers (TpT). Ved å trykke på ikonene på vimpelen (øverst på bloggen), kan du følge meg på de forskjellige sidene. Jeg setter stor pris på alle og en hver som ønsker å følge meg på veien 🙂 
Som dere ser har jeg nå fått meg profil på både Instagram og Bloglovin. Jeg er helt ny på IG og har en liten læringskurve foran meg der 😉 Kom gjerne med tips til hva dere ønsker jeg skal dele, om det er her på bloggen eller på noen av de sosiale mediene!
Ellers kan dere nå enkelt søke etter ord/innlegg her på bloggen, om det er noe du ønsker å finne igjen raskt. Du kan også velge å følge med på mail, dvs. at du mottar mail når jeg legger ut noe nytt her inne! Vil du bli følger av selve bloggen, trykker du på “Join this site” 🙂 
Jeg gleder meg til å dele mange lure tips og ideer, samt nye produkter her inne med dere! Vi sees snart 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *