Log venligst ind eller registrer dig med en gratis konto her for at downloade eller shoppe!

BELØNNINGSSYSTEM – KLASSEKUPONER

Digital Dansk

Materialet består af:

  • 60 forskellige kuponer med klassebelønninger
Log venligst ind eller registrer dig med en gratis konto her for at downloade eller shoppe!
Sett på ønskelista
Sett på ønskelista

Beskrivelse

BELØNNINGSSYSTEM MED KLASSEKUPONER

Belønningskuponer er en effektiv måde at motivere elever på, både individuelt og som en hel klasse. Eleverne kan optjene kuponer i løbet af ugen ved at nå forskellige mål, afhængigt af de kriterier, du sætter.

Print og laminer alle de kuponer, du vil bruge. Nogle er velegnede til brug for hele klassen, mens andre fungerer bedst som belønning til den enkelte elev. Saml kuponerne i en bunke, der hænger på en nøglering. Så bliver det nemt at kigge de forskellige kuponer igennem og hægte dem af og på. Brug en krukke eller et syltetøjsglas, som indsamlede kuponer kan lægges i.

BRUG KUPONSYSTEMET TIL DEN ENKELTE ELEV

Giv en elev ekstra opmærksomhed ved at lade eleven vælge en kupon. Kuponen lægges i klassens krukke. På den måde bidrager de enkelte elever til klassens fællesskab på en positiv måde. Hvis det ønskes, kan eleven have sin egen krukke og kun indsamle belønninger til sig selv.

BRUG KUPONSYSTEMET TIL HELE KLASSEN

Klassen kan sammen optjene kuponer ved, at følge de kriterier du sætter for f.eks. indsats, orden, adfærd etc. i en time eller i løbet af en skoledag. Så kan du enten vælge en elev til at vælge en kupon, eller du kan selv vælge en. Kuponen lægges i klassens krukke.

Når klassens krukke indeholder et bestemt antal kuponer, trækkes der en kupon, og det er den belønning, som klassen modtager. Resten af ​​kuponerne lægges tilbage i bunken.

Følg med i hvordan eleverne reagerer på kupon-systemet, og vær åben for at justere kriterierne og belønningen efter behov. Systemet skal både være motiverende og sjovt for eleverne, samtidig med at det fremmer positiv adfærd og indsats.

Belønningskuponer kan være et meget effektivt værktøj til at motivere elever og skabe et positivt læringsmiljø. Ved at integrere dette system i undervisningen kan du opleve øget engagement blandt eleverne og bedre klasserumsledelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “BELØNNINGSSYSTEM – KLASSEKUPONER”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *